top of page
Zambezi alles ronde vaas.jpg

HERROEPINGSRECHT

Voldoet een artikel niet aan de verwachting? Dat vinden wij erg jammer, maar dat kan gebeuren. Indien je één of meerdere items van je bestelling wilt terugsturen is dit natuurlijk geen enkel probleem.

  • Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Bestellingen van e.v.t. bloemen en pluimen uitgezonderd.

  • Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.

  • Enkel de kosten en het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Zonder bewijs van verzending met track&trace code worden zoekgeraakte zendingen niet terugbetaald.

  • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd worden.

  • Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@sjaantjeshomeaccessoires.nl. Wij zullen vervolgens een retourformulier toe sturen en het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour - mits het product in goede orde retour ontvangen is - terugstorten.

  • Houd er rekening mee dat Sjaantje's Home Accessoires retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. Deze retourkosten worden in rekening gebracht.

De retourzending kan worden verstuurd naar:

Sjaantje's Home Accessoires
Jan van Kuikweg 13
1965BB Heemskerk

bottom of page